En ingeniør dør og kommer til helvete

En ingeniør dør og kommer til helvete. Han blir ønsket velkommen av orienteringsdjevelen, som viser ham rundt og forklarer hvordan ting fungerer.

Ingeniøren legger merke til at mange ting ikke fungerer og har et stort behov for å bli fikset. Klimaanlegget er ødelagt, nettverket er overbelastet, det er strømmangel overalt, og alt er overopphetet. Han nevner dette for den lille djevelen og foreslår at han kunne prøve å fikse en del ting. Han hadde også noen ideer om å utforme stedet for å gjøre det mer effektivt. Demonen tar ham med til Lucifer, og Lucifer er begeistret for hele ideen og gir hans tillatelse.

Noen måneder senere bestemmer Gud seg for å besøke helvete for en inspeksjon.

Han blir møtt av det nye renoverte helvete, og han er helt målløs!
Korridorene er nå godt opplyste og ordentlig ventilert. Klimaanlegget fungerer, og termostaten er fast. Heisene fungerer igjen. Det kommer ikke flere høye lyder fra gnissingen fra alt maskineriet. Nå er all den forferdelige røyken borte, og de som bor i helvete bruker elbiler for å reise rundt. Det er til og med en monorail som blir konstruert. Det elektriske nettet er blitt geotermisk. Mobildekningen er full, og det var til og med wifi. Ikke bare det, men flere klubber var under bygging, og det var allerede et stort og flott basseng med tilknyttede jacuzzier. Noen bulldozere bygde en strand og et feriested med tropisk tema i nærheten. De fortapte sjelene nøt tiden med å drive idrett i nye treningssentre, vandre i parker, kappløpe med muskelbiler, spille videospill og drive med alle slags andre aktiviteter.

Gud gikk rasende mot Lucifers kontor, sparker døra opp og går inn.

«Hva i helvete skjer her Luci?»

«Vel, vi fikk en ingeniør, og han fikset stedet for oss»

«Du kan ikke få ingeniører. Vår kontrakt sier klart at alle ingeniører tilhører i himmelen.»

«Vel, det var synd, men jeg gir ham ikke fra meg»

«Jeg tar deg til retten din utakknemlige jævel!»

«Ha, lykke til å finne en god advokat oppe i himmelen!»


Hvis du ikke har lest den ennå, så må du få med deg Verdens beste vits.

Sjekk ut flere vitser og gåter her