10 grove vitser

Her finner du 10 grove vitser. Dette er skikkelig god humor. Håper du liker dem og ikke synes disse vitsene er for grove eller er over kanten. Enjoy!

20 centimeter

Jeg satt alene på en restaurant da jeg så en vakker kvinne ved et annet bord. Jeg sendte henne en flaske med den dyreste vinen på menyen. Hun sendte meg en lapp tilbake hvor det sto: «Jeg vil ikke røre en dråpe av denne vinen med mindre du kan forsikre meg om at du har 20 centimeter i buksene.»
Så jeg skrev tilbake: «Gi meg vinen. Uansett hvor nydelig du er, kutter jeg ikke av fem centimeter for noen.»


Den skyldige legen

Doktor Dave hadde «hatt seg» med en av pasientene sine og hadde stor skyldfølelse. Uansett hvor mye han prøvde å glemme det, kunne han ikke. Skylden og følelsen av svik var overveldende. Men innimellom hørte han en sin indre betryggende stemme som sa: «Dave, ikke bekymre deg for det. Du er ikke den første legen som ligger med en av pasientene sine, og du vil ikke være den siste, samt du er singel. Bare la det ligge.»
Men alltid vil den andre indre stemmen hans føre ham tilbake til virkeligheten og hviske: «Dave, du er veterinær …»


Ekstra store kondomer

En vakker kvinne henvender seg til en farmasøyt og spør: «Har du ekstra store kondomer?»
Farmasøyten svarer, «Ja, rad 11», så blondinen går over dit.
30 minutter senere står hun fortsatt og ser på kondomene.
Farmasøyten roper til henne: «Trenger du hjelp?»
Kvinnen svarer: «Nei, jeg venter bare på at noen skal kjøpe noen.»


En time kontra et helt liv

Kvinne-dekanen på en eksklusiv jenteskole foreleste elevene sine om seksuell moral. «Vi lever i dag i veldig vanskelige tider for unge mennesker. I et øyeblikk av fristelse» sa hun «Still deg bare ett spørsmål: Er en times nytelse verdt et helt liv av skam?»
En ung kvinne på bakerste rad reiste seg sa: «Unnskyld, men hvordan får du det til å vare en hel time?»


Akutt midt på natten

Den slitne legen ble vekket av en telefonsamtale midt på natten. «Vær så snill, du må forte deg å komme» tryglet den fortvilede unge moren. «Barnet mitt har svelget en kondom». Legen kledde på seg raskt, men før han rakk å gå ut døra, ringte telefonen igjen.
«Du trenger ikke å komme likevel» sa kvinnen med et lettelsens sukk.
«Mannen min fant nettopp en annen».


Trenger du en lommelykt?

En mann og en kvinne følte seg nødne så de bestemte seg for å snike seg ut i en mørk skog. Etter å ha funnet et godt sted, begynte de å «ha seg». Etter omtrent 15 minutter reiser mannen seg til slutt og sa: «For faen, jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde hatt en lommelykt!»
Kvinnen sier: «Jeg skulle ønske det jeg også – du har spist gress de siste 10 minuttene!»


Levende drømmer

Tre karer besøker en ski-hytte, men det er dessverre ikke nok rom ledig, så de må dele en seng. Midt på natten våkner fyren til høyre, vekker de andre og sier: «Jeg hadde denne ville men utrolige livlige drømmen at en utrolig pen blondine ga meg en håndtralle». Fyren til venstre ble overrasket og sa: «Det var da merkelig, jeg hadde en nesten lik drøm jeg også, bare at det var en brunette».
Da sa fyren i midten: «Jeg hadde bare en kjedelig drøm. Jeg drømte at jeg var ute og gikk på ski!»


Las Vegas-lønn

En mann kommer hjem og finner sin kone med koffertene sine ferdig pakket i stuen. «Hvor i helvete tror du at du skal?» spør han. «Jeg skal til Las Vegas. Der kan man tjene 500 kroner for en BJ, og jeg regnet med at jeg like gjerne kan tjene penger på det jeg gjør for deg gratis.»
Mannen tenker et øyeblikk, går opp og kommer ned med kofferten også ferdig pakket.
«Hvor tror du at du skal?» spør kona. «Jeg blir med deg; Jeg vil se hvordan du skal klare å overleve på 1000 kroner i året!»


Seks shots tequila

En ung mann kommer inn og setter seg i baren. «Hva kan jeg tilby deg?» Spør bartenderen. «Jeg vil ha seks shots av tequila» svarte den unge mannen.
«Seks shots? Feirer du noe?» spør bartenderen.
«Ja, min første BJ.»
«Dette må feires, så la meg gi deg den syvende på huset.» sier mannen bak baren.
«Ikke vondt ment, Mr. Bartender, men hvis ikke seks shots av tequila gjør at jeg blir kvitt smaken, vil ingenting hjelpe.»


Barnestørrelse

Jim og Sandra hadde begge valgt å ikke «ha seg» før ekteskapet og de begge var da jomfru. Jim bestemte seg for å fri til Sandra, men før hun kunne si «ja» til ham følte hun at hun måtte tilstå for den kommende mannen sin om hennes «barnesykdom».
Hun informerte Jim om at hun hadde en sykdom som gjorde at brystene hennes hadde sluttet å vokse ved en alder av 12 år.
Han uttalte at det var OK fordi han elsket henne så mye.
«Jeg har også et problem. Penisen min har samme størrelse som et spedbarn, og jeg håper du kan takle det når vi først er gift.»
Hun sa: «Ja, jeg vil gifte meg med deg og lære å leve med størrelsen din.»
Sandra og Jim giftet seg, og de kunne ikke vente, så Jim og Sandra fortet seg til hotellsuiten deres hvor de begynte å rive av klærne til hverandre.
Da Sandra la hendene i Jims bukser, begynte hun å skrike og løp ut av rommet!
Jim løp etter henne for å finne ut hva som var galt.
Hun sa: «Du fortalte meg at penisen din var på størrelse med et spedbarn!»
– «Ja, den er det:
50 cm lang og 3,5 kilo!»


Trenger du flere grove vitser? Sjekk ut disse ???? Grove Vitser
Du kan også prøve deg på litt hjernetrim med disse ???? 10 grove gåter

Sjekk ut flere vitser og gåter her