Kvinnen på maskeradeball

Et par ble invitert til et maskeradeball. Men dessverre så fikk damen en fryktelig hodepine om kvelden da de skulle reise, så de bestemte at mannen skulle reise alene. Mannen reiste av sted i antrekket sitt.
Da damen hadde sovet i 3-4 timer, våknet hun helt fri for hodepine og bestemte seg for å reise etter. Mannen hennes hadde ikke sett antrekket hennes, så hun tenkte at dette ville bli en fin sjanse til å sjekke hvordan mannen hennes oppfører seg når hun ikke er tilstede. Hun tok på seg antrekket og kom seg av gårde.
Da hun ankom festen, så hun at mannen hennes danset med alle de pene damene som var der. Hun så jo bra ut selv så hun gikk bort til mannen og begynte å danse.
Mannen var helt med, og helt uvitende om at det var kona han danset med. Etter å ha danset en stund hvisket mannen et forslag i øret hennes, og de ble enige om at de skulle ta en «runde» bak i hagen.
Etter endt gjøremål skyndte kvinnen seg hjem og hoppet til køys før mannen kom hjem. En time senere ankom mannen soverommet og kona spurte hvordan han hadde hatt det.
Han svarte: – Det samme gamle.
Jaha, sa kona og spurte om han hadde danset mye.
Nei, jeg danset ikke i det hele tatt.
Nei vel, men hva gjorde du da? spurte hun.
Nei, jeg satt på bakrommet sammen med gutta og spilte poker jeg.
Men, forresten, han som lånte kostymet mitt hadde vist hatt det forferdelig morsomt.


Sjekk også denne vitsen –> Kona som prostituerte seg

Sjekk ut flere vitser og gåter her