Forsinket tog

Noen dager etter jul sto en mor på kjøkkenet og hørte på hennes lille sønn som lekte med sitt nye elektriske tog i stuen.
Hun hørte toget stoppe og sønnen sa: «Alle dere idioter som vil av, se til helvete å gå av nå, for dette er siste stopp! Og alle dere idioter som kommer på og skal ta toget tilbake, få ræva i gir så vi ikke blir forsinket.»
Moren gikk rett ut og sa til sønnen: «Vi bruker ikke den typen språk i dette huset. Nå vil jeg at du skal gå på rommet ditt, og at du skal sitte der i to timer. Når du kommer ut, kan du leke med toget igjen, men jeg vil at du skal bruke fint språk.»

To timer senere kommer sønnen ut av soverommet og fortsetter å leke med toget sitt. Snart stoppet toget og moren hørte sønnen si: «Alle passasjerer som går av toget, husk å ta alle dine eiendeler med deg. Vi takker for at du reiste med oss ​​i dag, og håper turen din ble hyggelig. Vi håper du vil reise med oss ​​snart igjen.»
Hun hører den lille gutten fortsette; «For de av dere som kommer ombord, ber vi deg om å putte håndbagasjen din under setet. Husk at det er røyking forbudt på toget. Vi håper du får en hyggelig og avslappende reise med oss i dag.»
Akkurat da moren begynte å smile, la barnet til: «For de av dere som er forbanna på den to timer lange forsinkelsen, vennligst ta det opp med hu hurpa på kjøkkenet.»


Har du lest denne hysterisk morsomme vitsen? 👉 Gutten og mannen i skapet

Sjekk ut flere vitser og gåter her