30 Sitater om livet

Sitater om livet er både morsomme sitater, korte og triste. Vi har kjente sitater om liv og kjærlighet, liv og lykke og om hvordan livet er vanskelig på godt og vondt.
Her har vi samlet mange ordtak om livet.


Morsomme sitater om livet

Fortsett å rulle med øynene.
Kanskje du en dag finner en hjerne bak der.

Jeg elsker frister.
Jeg elsker den susende lyden de lager når de passerer.

Douglas Adams

Livet skal ikke være en reise til graven med den hensikt å ankomme trygt i en pen og godt bevart kropp, men heller å skli breisidet i en røyksky, grundig oppbrukt, totalt utslitt og med å kunngjøre høyt og tydelig «Wow! For en tur!»

Hunter S. Thompson

Du vet at verden er blitt gal når den beste rapperen er en hvit fyr, den beste golfspilleren er en svart fyr, den høyeste fyren i NBA er kinesisk, sveitserne holder America’s Cup, Frankrike anklager USA for arroganse, Tyskland ønsker ikke å gå til krig, og de tre mektigste mennene i Amerika heter’ Bush ‘,’ Dick ‘og’ Colin ‘. Trenger jeg å si mer?

Chris Rock

Galskap er å gjøre det samme, om og om igjen, og forvente forskjellige resultater.

Albert Einstein

Det er en morsom ting med livet; hvis du nekter å godta alt annet enn det beste, får du det som oftest.

Mark Twain

Gå aldri til sengs sint. Hold dere oppe og sloss.

Phyllis Diller

Hvis bare Gud ville gitt meg et klart tegn!
Som å gjøre et stort innskudd i mitt navn i en sveitsisk bank.

Woody Allen

Opera er når en fyr blir knivstukket i ryggen, og i stedet for å blø, så synger han.

Robert Benchley

Livet er ikke et eventyr.
Hvis du mister skoen ved midnatt, da er du full.

Sitater om livet og kjærlighet

Dette livet er det du lager det til.
Uansett hva, du kommer til å rote det til noen ganger, det er en universell sannhet, men det gode er at du selv bestemmer hvordan du skal rote det til.
Jenter vil være vennene dine – de vil oppføre seg sånn uansett, men husk bare, noen kommer, noen går. De som blir med deg gjennom alt – de er dine ekte beste venner. Ikke gi slipp på dem.
Husk også at søstre kan være verdens beste venner.
Når det gjelder elskere, vel, de kommer og går de også.
Og baby, jeg hater å si det, de fleste av dem – faktisk stort sett alle sammen kommer til å knuse hjertet ditt, men du kan ikke gi opp fordi hvis du gir opp, vil du aldri finne din sjelevenn. Du vil aldri finne den halvparten som gjør deg hel, og det gjelder alt.
Bare fordi du feiler en gang, betyr ikke det at du kommer til å feile på alt. Fortsett å prøve, hold på, og alltid, alltid, alltid tro på deg selv, for hvis du ikke gjør det, hvem vil da gjøre det?
Så hold hodet høyt, hold haken oppe, og viktigst av alt, fortsett å smile, fordi livet er en vakker ting og det er så mye å smile om.

Marilyn Monroe
Sitater om livet og kjærlighet: Hvis du elsker livet, ikke kast bort tiden, for tiden er det livet består av. Bruce Lee
Hvis du elsker livet, ikke kast bort tiden, for tiden er det livet består av.
Bruce Lee

Du er kanskje ikke den første, den siste eller den eneste hun har hatt. Hun har elsket før og hun kanskje vil elske igjen senere. Men hvis hun elsker deg nå, hva annet betyr noe?
Hun er ikke perfekt – det er du ikke heller, og dere to kan muligens aldri være perfekte sammen, men hvis hun kan få deg til å le, få deg til å tenke to ganger, og innrømme å være menneske og gjøre feil, hold på henne og gi henne det beste du kan.
Hun tenker kanskje ikke på deg hvert sekund av dagen, men hun vil gi deg en del av henne som hun vet at du kan knuse – hennes hjerte. Så ikke såre henne, ikke endre henne, ikke analyser og ikke forvent mer enn hun kan gi. Smil når hun gjør deg lykkelig, la henne få vite når hun gjør deg sint, og savn henne når hun ikke er der.

Bob Marley

For hvert minutt du er sint, mister du seksti sekunders lykke.

Ralph Waldo Emerson

Gode sitater om livet

Bare en gang i livet ditt, tror jeg virkelig, finner du noen som fullstendig kan snu verden din rundt.
Du forteller dem ting du aldri har delt med en annen sjel, og de absorberer alt du sier og faktisk vil høre mer. Du deler forhåpninger for fremtiden, drømmer som aldri vil gå i oppfyllelse, mål som aldri ble oppnådd og de mange skuffelser livet har gitt til deg.
Når noe fantastisk skjer, kan du ikke vente med å fortelle dem om det, og vite at de vil dele med deg i spenning. De er ikke flau over å gråte sammen med deg når du har det vondt eller ler med deg når du dummer deg ut.
Aldri sårer de følelsene dine eller får deg til å føle at du ikke er god nok, men de heller bygger deg opp og viser deg de tingene om deg selv som gjør deg spesiell og til og med vakker.
Det er aldri noe press, sjalusi eller konkurranse, men bare en rolig ro når de er rundt. Du kan være deg selv og ikke bekymre deg for hva de vil synes om deg fordi de elsker deg for den du er.

De tingene som virker ubetydelige for de fleste, for eksempel et notat, en sang eller en vandring, blir uvurderlige skatter som er trygt i ditt hjerte for å verne for alltid. Minner fra barndommen kommer tilbake og er så klare og livlige at det er som å være ung igjen. Farger virker lysere og mer geniale. Latter virker som en del av hverdagen der før den var sjelden eller ikke eksisterte i det hele tatt.
En telefonsamtale eller to om dagen hjelper deg med å komme deg gjennom en lang dags arbeid og gir alltid et smil i ansiktet ditt. I deres nærvær er det ikke behov for kontinuerlig samtale, men du synes du er ganske fornøyd med å bare ha dem i nærheten. Ting som aldri interesserte deg før blir fascinerende fordi du vet at de er viktige for denne personen som er så spesiell for deg.
Du tenker på denne personen ved enhver anledning og i alt du gjør. Enkle ting bringer dem til tankene som en lyseblå himmel, mild vind eller til og med en stormsky i horisonten. Du åpner hjertet ditt og vet at det er en sjanse for at det kan bli ødelagt en dag, og når du åpner hjertet ditt, opplever du en kjærlighet og glede som du aldri har drømt om. Du opplever at det å være sårbar er den eneste måten å la hjertet ditt føle ekte glede som er så ekte at det skremmer deg.
Du finner styrke i å vite at du har en ekte venn og muligens en sjelevenn som vil forbli lojal mot slutten. Livet virker helt annerledes, spennende og verdt.
Ditt eneste håp og trygghet er å vite at de er en del av livet ditt.

Bob Marley

De to viktigste dagene i livet ditt er dagen du ble født, og dagen du fant ut hvorfor.

Mark Twain

Livet er det som skjer med oss mens vi legger andre planer.

Allen Saunders

Den beste måten å muntre deg selv på er å prøve å muntre opp noen andre.

Mark Twain

Sitater om lykke

De som ikke leter etter lykke, er de som mest sannsynlig finner den, fordi de som søker glemmer at den sikreste måten å være lykkelig på er å søke lykke for andre.

Martin Luther King Jr.

Det kan være mennesker som har mer talent enn deg, men det er ingen unnskyldning for noen å jobbe hardere enn deg – og det tror jeg.

Derek Jeter

Enkelt kan være vanskeligere enn komplekst: Du må jobbe hardt for å få tankene dine rene for å gjøre det enkelt. Men det er verdt det til slutt, for når du først kommer dit, kan du flytte fjell.

Steve Jobs

Lykke er meningen og formålet med livet, hele målet og slutten på menneskets eksistens.

Aristoteles

Lykke er når «hva du tenker, hva du sier og hva du gjør» er i harmoni.

Mahatma Gandhi

Teller alderen din av antall venner, ikke år. La smilene i livet ditt telle, ikke tårene.

John Lennon

Mitt råd til andre mennesker med funksjonshemminger, må være å konsentrere deg om de tingene funksjonshemmingen ikke forhindrer deg i å gjøre bra, og aldri fortvil over de tingene den forhindrer deg fra å få til.

Stephen Hawking

Gode venner, gode bøker og en søvnig samvittighet: dette er det ideelle livet.

Mark Twain

Visdomsord om lykke

Da jeg var 5 år fortalte moren min meg alltid at lykke var nøkkelen til livet.
Da jeg gikk på skolen, spurte de meg hva jeg ville bli når ble voksen.
Jeg skrev ‘lykkelig’.
De sa til meg at jeg ikke forsto oppgaven, og jeg sa at de ikke forsto livet.

John Lennon

Det er bare to måter å leve livet på.
Det ene er som om ingenting er et mirakel. Den andre er som om alt er et mirakel.

Albert Einstein

Arbeidet ditt kommer til å fylle en stor del av livet ditt, og den eneste måten å være virkelig fornøyd er å gjøre det du mener er bra arbeid. Og den eneste måten å gjøre bra arbeid på er å elske det du gjør. Hvis du ikke har funnet det ennå, fortsett å lete. Ikke gi opp.
Som med alle hjertesaker, du vet når du har funnet det.

Steve Jobs

Livet er på mange måter som å sykle. For å holde balansen, så må du fortsette å bevege deg.

Albert Einstein

Har du lest disse sitatene?

25 sitater om kjærlighet
eller
50 Inspirerende sitater

Sjekk ut flere vitser og gåter her